FEM FAVORITER

| LIVSSTIL
 
Serie: Just nu följer jag och Sebastian serien: Mr. Mercedes på Cmore och vi är helt sålda! Det är en serie på 3 säsonger, vet ej om det kommer en fjärde men jag hoppas. Vi är på säsong 2 och den är verkligen så bra. Det är en drama, thriller serie som man blir fast i från första avsnittet. Mer vill jag inte säga, den talar för sig själv. Rekommenderar att iallafall kolla på trailen till serien! Så synd att den enbart finns på Cmore just nu, iallafall vad jag vet. 
 
Youtube: Oj vad jag kan ligga i timmar och kolla på youtube videos! Jag följer mest amerikanska tjejer på youtube och mina favoriter är AlishaMarie, Mia Maples och The Ace Family. Sedan följer jag även David Dobrik, Linn Ahlborg, Shane Dawnson, Jeffree Star, James Charles ja massa möjliga. Men finns inget bättre än att kolla på videos när folk städar, alltså städmontage när allt går så fort och blir så rent. Haha det är verkligen min guilty pleasure. 
 
Mat: Självklart älskar jag skräpmat så som pizza och det finns inget som slår en pesto mozarella pizza alltså, mums! Men jag älskar även hemlagad mat, oj vad jag blev sugen på mammas kålpudding, där snackar vi!! 
 
Träning: Träna gjorde jag ju extremt mycket förr med konståkningen, gymnastiken och cheerleading men nu har det verkligen blivit 0. Men det finns inget mysigare än att gå på en lugn promenad med barnvagnen och lyssna på en rolig podd! 
 
Plagg: Jag lever ju i mysplagg ca: 80% men finns inget som slår ett par momjeans! Det må nog vara mitt favorit plagg. Sedan går jag alltid runt i mina Vans och inget slår en stickad tröja när det är kallt och krispigt utomhus! Kom ihåg mig?