FINA SKOR I HÖST!

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
De två plaggen som jag tycker gör en outfit är jackan och skorna. Jag har allt för många skor och hinner knappt bära alla men jag vill ändå ha mer? Det är något med skor som jag bara inte kan motstå. Tycker skor kan göra en outfit så mycket snyggare! Tycker även att ett par skor bestämmer hela outfiten. Om man har en basic outfit och klär med sneakers blir den vardaglig men om man har samma outfit men matchar den med ett par klackar så lyfts outfiten så mycket och den blir plötsligt mer festlig. Magin med skorn hörni! Här nedan är några skor som jag tycker är jätte fina att klä sig i, i höst! 
 
svart bootssvart känga / svart ankle boot
 
Något som alltid går hem är svarta skor! Tycker verkligen svarta boots är så snyggt till hösten då de går att matcha till vilken outfit som helst! Hur snygga är inte de svarta bootsen med träklack? De kostar just nu för 499:- !! 
 
vit / brun / svart 
 
Något som jag använder mig av året runt är sneakers! Tycker dessa sneakers som är lite look a like till Balenziagas Triple S sneakers är så snygga. Men iställer för att betala allt för mycket så får ni dessa för enbart 499:-. Tycker de bruna var riktigt fräscha! 
 
cowboy boot / leo sneaker / vit boots
 
Något jag kan tycka är roligt är att bryta av en outfit med antingen en sko i färg eller annat material. Tycker dessa leo sneakers är roliga och hade själv kunnat klä mig i dem. Tycker även det är coolt när tjejer klär sig i boots som är i en annan färg än svart. Jag själv skulle nog inte göra det men tycker det är så coolt när andra kvinnor gör det! 
 
 
 
Här har vi några snygga höstskor över femhundralappen. Tycker det är väldigt snyggt med overknee boots, fast enbart till fest enligt mig. Till vardags skulle jag nog bara använda mig av sneakers eller lägre boots. Kom ihåg mig?