INSPO + SAKER JAG SER FRAM EMOT

| INSPIRATION
 
Som ni vet så älskar jag att scrolla igenom Pinterest och bli inspirerad. Jag hänger nog där dagligen och bara scrollar i timmar känns det som. Heter alinaoikarinen om ni vill se mer! Älskar att Pinterest är en plattform utan hat och ångest, utan bara inspiration. Just nu blir jag bombad med massa höstinspo så som hur man ska inreda rummet, hur man kan klä sig och massa mer. Det är även något med hösten som gör att jag blir mer inspirerad och taggad för en förändring och på livet. Någon som känner igen sig? Hur som helst, nu är vi inne på mitten av september redan, helt galet ju!! Jag ser fram emot lite saker nu som jag tänkte dela med mig av: 
 
Riktiga höstdagar. Men oj vad jag längtar till hösten nu när vädret har blivit lite krispigare. Älskar att gå ut och gå med Leah nu när det börjar bli ett sådant härligt höstväder. Det finns ju inget bättre än mysiga höstdagar som inehåller härliga promenader, fika på stan och bara vara hemma och kolla på någon härlig film. Sedan är ju höstmodet något jag verkligen ser fram emot! Finns det verkligen något bättre än höstmodet? 
 
När Leah ska döpas. Snart är stunden här då Leah ska döpas och det är något jag har en liten skräckförtjust känsla inför. Jag är självklart exalterad över att Leah ska döpas då jag tycker det är en fin stund i livet. Men jag är väldigt nervös och fylld med väldigt mycket ångest då jag känner att vår lilla familj kommer vara lite i fokus vilket jag verkligen avskyr. Jag är den som verkligen hatar att vara i centrum och är hellre en i mängden. Någon som känner igen sig? Men det är bara att lägga det bakom sig och försöka njuta av den fina dagen som är till för Leah. 
 
Träffa min familj. Nu när Leah ska döpas så ska jag äntligen (!!) få träffa min familj igen vilket jag längtar så mycket till. Jag ska även åka ner till Jönköping kort därpå för att vara ännu mer med min familj. Jag saknar verkligen min familj och att bara ha dem nära mig. Saknar lite när jag bodde några minuter ifrån mamma och kunde hälsa på henne när jag ville. Åh ser verkligen fram emot detta! 
 
Flytta till en större stad. Ja detta har jag ju pratat lite smått om här på bloggen som ni kanske redan har märkt. Men till årsskiftet så blir det förhoppningsvis en flytt för min lilla familj. Vi flyttar till en utav Sveriges största städer då Sebastian har fått ett nytt jobb. Vi kollar för fullt på hus just nu och håller tummarna att allt går som vi vill. Är så taggad på flytt! 
 Kom ihåg mig?