LÖRDAG FÖRRA VECKAN

| LIVSSTIL
 
Förra lördagen så åkte jag och lilla familjen över till vår vän Lisas nya lägenhet där hon och hennes flickvän Moa hade lagat tacos. Mums! Vi hade en mysig kväll med god mat, spel och långa konversationer. Vi är helt besatta av brädspelet Ticket to Ride, så roligt och rekommenderar det till ALLA! Vi kom runt 18 tiden och var hemma runt 02.30, så ni förstår ju att det var en lyckad kväll! 
 
 
Kolla vad vacker eldstad Lisa har! Hennes lägenhet är så vacker och stilren vilket jag älskar. Tyckte det var så fint när hon hade ställt massa blockljus i eldstaden och jag blev så inspirerad till vårt nästa boende. 
 
 
Leah var ju självklart med. Gosisen var så duktig hela kvällen och fick mysa med Lisa och Moa! Sedan ser ni mig med ett vinglas men självklart är det cola i, skräll. Men ser ni den snygga tegelväggen i bakgrunden? Sådant härligt inslag i ens hem. Ja man blev väldigt inspirerad till ens nya boende efter ett besök hos Lisa! Tycker sånnahär kvällar är så mysiga, speciellt nu när hösten är runt kanten. Skål för fler av dessa kvällar! 
 
 Kom ihåg mig?