SPARAT PÅ INSTAGRAM - MINA GIRLCRUSHES

| INSPIRATION
@dovecameron
 
Alltså Dove!! Förutom att hon typ har det vackraste namnet så är hon så förbannat vacker?! Jag älskar hennes utseende och är så avis att jag inte föddes med detta utseendet. Hon är verkligen så fin, har ej ord för det. Hon har just nu ljuslila hår och hon kan även klä sig så grymt i det! Absolut en utav min största girlcrushes!! 
 
@chloeschuterman
 
Okej här har vi min största girlcrush! Chloe Schuterman. Detta är nog Sveriges snyggaste brud! Bara kolla på henne, har inte ord för hur vacker jag tycker hon är. Om man fick välja sitt utseende att jag lätt valt hennes. Sedan får man vara avundsjuk på någons röst? Hon har en sådan ljus och lätt röst att man börjar inse att man har värsta mansrösten?! Kan inte få nog av henne!! 
 
@kendalljenner
 
Okej här har vi nog den snyggaste Kardashian/Jenner systern! Alla är ju såklart snygga men jag är så förtjust i Kendall, min favorit om man får välja! Hon har ett sådant vackert utseende och hennes kropp är to die for! Dröm att se ut som henne! Sedan tycker jag så extremt mycket om hennes stil, så cool! Kom ihåg mig?