SPARAT PÅ MIN INSTAGRAM

| INSPIRATION
@streetstyleluxe 
 
Alltså finns det något roligare än mode och kläder? Jag kan inte komma på något iallafall. Jag älskar att scrolla igenom modeinlägg på både instagram och pinterest. Jag älskar att bli inspirerad och hitta nya stilar! Tycker dessa 2 outfits på bilderna här ovan är så simpla och snygga! 
 
@catherinepaiz / @kyliejenner
 
Alltså dessa familjer?! Jag fullkompligt älskar The ACE Family och sitter bänkad framför mobilskärmen när de släpper nya videos på yt. Catherine och Austines döttrar Elle och Alaïa är verkligen dem sötaste som finns. Rekommenderar verkligen att följa dem på youtube!  Sedan är ju Kylie den största girl bossen, behöver jag verkligen säga mer än så? Sedan är ju Stormi så gullig!
 
@villariarveien / @alisha
 
Något mer jag älskar att scrolla igenom på instagram är inredningsinlägg. Älskar att få inspiration till både kläder och inredning. Scrollade igenom random personer som vanligt och kom förbi detta inlägget, tycker denna tvättstugan var så stilren och snygg! Sedan så följer jag Alisha, jag hittade henne för flera år sedan på youtube och har vart fast sedan dess. Tyckte denna bilden var så cool! 
 
@emiliarengifo / @alexandrapajovic
 
Hur snygga är inte dessa tjejer? Kom in helt random på Emilias instagram igår och tyckte hon var så vacker. Vill verkligen se ut som henne! Efter att ha stalkat Emilias sida så kom jag in på Alexandras sida och hur vacker är hon inte?! Hennes face är ju grymt snyggt! Ush känns som jag har världens babyface och fulaste face när jag ser dessa tjejer ...
 
@motherhoodthroughletterboards / @lavendels
 
Oj vad jag skrattar och relaterar till dessa typen av inlägg på instagram! Innan Leah kom kunde jag inte riktigt relatera som jag gör nu till dessa inlägg. Vissa är så klockrena och roliga! 
 
@netflixtheatre / @lit.posts.lowkey
 
Alltså jag blev så glad och taggad när jag fick reda på att de gör en reboot på Lizzie McGuire! Jag älskar verkligen Lizzie och har gjort det sedan liten. Livet som Popstjärna är ju en klassiker! Haha oj vad jag relaterade när jag såg denna meme. Behöver inte säga mer än så! Kom ihåg mig?