EN HÄRLIG VÅRDAG

| LIVSSTIL
 
 
 
Hej vänner! Nu känns det äntligen att vi går mot ljusare tider även om Aprilvädret lurar än lite då och då och lämnar snö på backarna ibland. Men för det mesta så är det sol och plusgrader hemma hos oss nu. Så jag försöker vara utomhus så mycket som jag kan, speciellt nu när vi har våra nya fina utemöbler på plats. Är verkligen så nöjd med dem och är så glad att vi fick exakt dem som vi ville ha till rabatterat pris! 
 
Hur har ni det? Det är ju jätte konstiga tider vi lever i nu och det är nu jag är så tacksam över att vi har ett eget hus och en stor trädgård och inte behöver trängas i vår förra lägenhet som var på 60kvm utan balkong. Kontraster!! Vi får iallafall dagarna att gå förbi hyfsat snabbt, men det är väll så när man har småbarn. Vi försöker som sagt att vara ute på trädgården så mycket som möjligt men vi myser också inomhus med film, god mat och Babblarna haha..
 
Nu ska jag gå tillbaka till vardagen för vi har en liten donna som precis har vaknat upp från sin lilla tupplur. Vi hörs vänner och sköt om er! 
 Kom ihåg mig?