EN LITEN ÖNSKELISTA INFÖR VÅREN

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
 trenchcoat / t-shirt / bh / trosa
 
Hur snygg är inte denna trenchcoaten?! Jag tror det är årets hetaste plagg, en beige lite längre threnchcoat! Jag äger en från nelly ( här hittar ni min ) och jag är så kär i den! Sedan är ju den vita t-shirten med längre ärmar snyggt med blåa jeans. Sist men inte minst, hur gulligt set?! Älskar den blåa färgen, så härlig och verkligen den perfekta sommarfärgen! 
 
smocktopp / jeans / väska 
 
 Har sett denna toppen överallt på Instagram och tycker den är så söt, vet dock inte om jag hade passat i den. Sedan är jeansen så snygga och passar perfekt nu till våren. Och hur söt är inte den lila väskan? Lila har vekrligen blivit den nya "it" färgen som alla klär sig i. Tycker den är så söt och hade mer än gärna ägt den!
Den få stå på ösnkelistan istället.
 
 
Här har vi ju den perfekta våroutfiten, enligt mig! Älskar dessa jeans och har verkligen fallit för ljusblåa raka jeans. Passar perfekt att matcha med ett par ljusa sneakers, som de här ovan från Adidas. Hur mysig är inte koftan då? Letar så efter den perfekta koftan och har nog hittat den!
 
tröja / jackahoodie 
 
Sist men inte minst, dessa tre plagg är ju så snygga! De passar både på hösten och på våren vilket jag älskar! Blir så sugen på den beiga hoodien och den vita tröjan! Sedan är ju en oversized leatherjacket to die for! Har inte införskaffat mig någon ännu men blir sugen på att skaffa en till hösten! 
 Kom ihåg mig?