FYRA FAVORITER

| LIVSSTIL, TIPS
 
 
En serie som många kanske har hört om eller sett är La Casa De Papel som finns på Netflix. S började iallafall kolla på den förra veckan och jag har kommit in på ett hörn och sett lite när jag har vart på mobilen eller bloggat. Men nu är vi båda helt fast. Alltså varför har man inte börjat kolla på denna serien tidigare?! Rekommenderar den starkt även fast den är spansk! (Går att se med engelskt tal)
 
 
 
Denna låten må va några år gammal men oj vad bra den är?! S satte på den för några veckor sedan och den har spelats på repeat här hemma. Älskar denna typen av musik som man både kan ha i bakgrunden men även bara chilla till! Tycker förövrigt att Childish Gambino är ett musikgeni! 
 
 
Något jag har blivit löjligt besatt av är TikTok! Alltså jag kan inte förklara varför det är så himla skönt, roande och harmoniskt det är att scrolla igenom TikTok i timmar. Men ni som har TikTok vet nog vad jag menar! Jag har även i dessa tider när man är så uttråkad börjat göra videos haha.. Jag kanske inte är i den rätta åldern för TikTok men det är ett nytt sett för mig att förmedla min kärlek till mode och videoskapande! Jag älskar att vara kreativ och TikTok är bara en ny plattform för mig att utrtycka mina kreativa sidor! Ni hittar mig under namnet: mariaaalina
 
 
Något jag älskar väldigt mycket är att finna inspiration överallt jag går. Har den senaste tiden börjat kolla igenom Vogue's youtubeklipp och kom förbi denna videon när Hailey Bieber (Baldwin) sminkar sig och blev väldigt inspirerad av hennes look. Tycker det är så snyggt med naturliga sminkningar med lite extra glow eller bronzer! Det är så jag vill sminka mig i sommar de gånger jag bär smink. Annars föredrar jag alltid naturell look, utan smink! 
 Kom ihåg mig?