NYA SKÖNHETSPRODUKTER

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
 
 
Hej vänner! Beställde hem lite smått och gott från Apotea förra veckan och har äntligen fått hem paketet. Det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt men det var ju pga. påsken och alla röda dagar är runt om. Men jag beställde hem en ny mascara från Lumene (LÄNK), värmeskydd till håret (LÄNK) och ögonbryn/fransfärg (LÄNK). Känns så skönt med en ny mascara då jag har haft samma ett bra tag ... Sedan har jag alltid velat testa på Ida Wargs produkter och även velat färga mina egna bryn! Tror jag sist färgade dem i 7/8an... Så det var ett tag sedan och jag kände mig som världens rookie. 
 
 
Här har vi lite före och efterbilder och jag blev faktiskt nöjd med resultatet. Jag körde med färgen "brun-svart" och är glad att jag tog en liten mörkare färg än vad jag vanligtvis har på mina bryn då den "fadear" bort hyfsat fort (enligt förpackningen). Var lite nervös under tiden jag färgade dem och även om jag fick färg i ögat, skräll... Så gick det faktiskt bra och jag är lite stolt över mig själv haha.
 
Kommer förmodligen fortsätta att färga mina bryn och fransar i framtiden. Har även märkt en sådan stor skillnad på mina fransar sedan jag började med ett fransserum (LÄNK). De har blivit tjockare och längre vilket jag älskar! Fransserum är verkligen sommarens produkt enligt mig! 
 
 Kom ihåg mig?