NYA UTEMÖBLER

| INREDNING
 
Hej vänner!! Förra veckan så åkte vi in till Uppsala och handlade in lite utemöbler till vår altan och gjorde om altanen. Det fanns så mycket att välja mellan och det fanns både snygga budgetvarianter men också fina möbler för en dyrare slant. Vi kollade i många butiker och tillslut så hittade vi de perfekta möblerna till vår altan! Vi är jättenöjda! 
 
 
 
 
Såhär såg det ut innan vi gjorde iordning altanen på baksidan. Innan det såg ut såhär så var vartenda blå back fylld med tändved som vi nu har eldat upp samt en stor plastpåse med massa ved i och en presenning. Så det var väldigt skitigt innan vi städade ihop det lite. 
 
 
 
utemöbler - rusta / loungemöbler - jysk / grill - elgiganten
 
Såhär ser det ute efter! Vi är så nöjda med hur det blev. Det är ännu inte helt klart då det ska tillkomma lite växter, ljuslyktor, filtar osv. Vi köpte loungemöblerna och utemöblerna samt grillen på samma dag så det blev en stor förändring på direkten. Men vi är som sagt jätte nöjda med resultatet och vi längtar så tills det börjar bli lite värmare ute så vi kan börja äta ute och grilla. Min favoritmöbel måste nog vara loungebordet som går att sänka och höja! Vad tycker ni om vår altan? 
 
 Kom ihåg mig?