SENAST SPARAT PÅ INSTAGRAM

| INSPIRATION
 
@yayanaomi
 
Jag har länge följt Johanna eller yayanaomi som hon heter på instagram. Hon levererar med inspiration och härliga bilder och nu när vi bor i hus så blir jag ännu mer inspirerad av henne då hon ger så bra tips på plantering osv. T.ex. hur fina är inte dessa hortensior?! Sedan den härliga bilden från deras badrum, liksom så coolt badkar!! 
 
@vintagethefestival
 
Detta kontot råkade jag bara scrolla förbi någon dag och tyckte om deras bilder, så jag gick in på kontot och blev så inspirerad! Massa fina outfitsbilder och massa bilder med denna härliga lila färgen. Även om jag helst klär mig i beiget så hade jag mer än gärna velat klä mig mer i färg och lite coolare som på bilderna. Kanske inte i en kudde men ändå! 
 
@parisianamour
 
Blommor, blommor & ännu mer blommor! Finns inget jag älskar mer än blommor. Det är verkligen harmoni för min själv. Älskar dessa typer av bilder på instagram. De förmedlar en sådan mjuk känsla och man mår bara bra av att se dessa typer av bilder. 
 
@matildadjerf / @freyakillin
 
Två härliga tjejer med grymt bra stil enligt mig! Matilda har jag följt och beundrat sedan långt tillbaka och om ni har följt mig ett tag så vet ni att jag verkligen älskar hennes bilder och sociala medier. Hon verkar så härlig och down to earth och det gillar jag! Sedan gillar jag Freyas bilder och är förälskad i hennes hår haha... 
 
@carolinte.chagnon
 
Denna tjejen har jag följt ett litet tag nu och älskar hennes bilder. De är så magiska och mjuka och man blir bara så inspirerad av henne, iallafall jag! Detta är den typen av bilder som jag önskar jag kunde ta men aldrig lyckas med! Sedan får hon mig att vilja bli brunette... 
 Kom ihåg mig?