SERIETIPS

| TIPS
 
Hej vänner! Tänkte att jag skulle tipsa om lite bra serier nu när man ändå är hemma den största delen av dagarna och kanske inte har något bättre för sig. Här nedanför hittar ni iallafall några utav mina favoritserier i olika kategorier. Hoppas ni kanske hittar någon som ni skulle vilja börja kolla på och som ni kanske tycker om! Lämna gärna en kommentar med bra serier som jag kan börja kolla på! Det skulle uppskattas något enormt! 
 
 
Här är mina 2 favoriter när det kommer till tonårsserier. Jag älskar att kolla på tonårsserier som finns i flera säsonger. Då känns det som man börjar leva i deras värld samt jag tycket dessa typer av serier är lättast att fastna i. Har precis börjat kolla på Gossip Girl och är fast! Varför har jag aldrig börjat kolla på den tidigare?! Sedan är Glee en stor favorit hos mig och tipsar enormt till er som älskar drama, musik och kärleksdrama! 
 
 
Dramaserier är inte de jag vanligtvis brukar sätta på frivilligt men dessa 2 är verkligen så bra. Designated Survivor är så himla himla bra och den är nog en utav mina favoritserier of all time så den rekommenderar jag starkt! Sedan började jag kolla på Spinnning Out pga att jag själv har tränat konståkning näst-in-till hela mitt liv. Den var faktiskt bättre än vad jag förväntade mig! Tips! 
 
 
Något jag är en sucker för är fantasy genren! Jag älskar serier som innehåller vampyrer, häxor, varulvar, trollkarlar, monster, mysterium och superhjältar mm. ! Dessa typer av serier kollar jag alltid på och jag älskar att leva mig in i den världen. Här ovanför har ni 2 grymma fantasyserier som jag tycker alla ska kolla på någon gång i sitt liv! 
 
 
Det är något med komediserier som är så skönt att ha på i bakgrunden som man strökollar på lite då och då. Men dessa serier har jag verkligen följt och älskar storylinen i båda! Dessa rekommenderar jag verkligen om ni vill ha ett gott skratt!
 
 
Dokumentärserier och filmer är något jag verkligen tycker om och finner väldigt intressanta. Dessa 2 är mina favoriter i den kategorin då jag har läst in mig väldigt mycket på de två personerna. Jag minns när jag var mindre och läste om Madeleine i tidningen och följde fallet. Sedan har jag en slags skräckförtjusning i Ted Bundy, hur han kunde lura så många att han var en annan man fast han var en seriemördare. Dessa två rekommenderar jag också att ni ska ta er tid att kolla på! 
 
Kom ihåg mig?