SNAPSHOTS FRÅN FÖRRA VECKAN

| LIVSSTIL
 
 
Självkart kommer bilder på Leah, ingen överraskning vid denhär tiden. Men jag kan inte motstå min lilla prinsessa. Här ser ni henne leka med sina favoriter, Babblarna. Sedan en bild med Tant Lisa i vårsolen! Tycker det är så härligt att Leah har så fina människor runt om sig och som hon får växa upp med. 
 
 
 
Förra veckan så sminkade jag mig lite, tog fram kameran och tvingade Leah att vara med på lite bilder. Testade även att ta ut vår runda spegel och ta lite bilder med kameran samt lite selfies. DEt var ju så fint väder så ljuset på bilderna blev faktiskt bra. Tycker det är så roligt att fota nu när vädret har blivit bättre och det känns som man får mer inspiration på vad man ska fota. Även om jag inte längre känner mig bekväm framför kameran så kan det ibland vara roligt att ta bilde rpå sig själv. 
 
 
 
Som ni redan vet om ni läser bloggen är ju att vi köpte nya utemöbler förra veckan. Sedan invigde vi dem dagen efter när solen tittade fram. Det blev ljuv musik och lite lunch! Känns så härligt att kunna sitta utomhus och äta nu, liksom äntligen!! Leah var även väldigt nöjd över att få vara ute och leka! 
 
Kom ihåg mig?