SNAPSHOTS OCH PLUSLISTA

| LIVSSTIL
 
 
♥ Äntligen är det vår! Vädret hemma hos oss är så fint och nu har vi nästan bara över 10+ varje dag. Jag får mer energi för att leka med Leah, vi är ute i lekparken och vi leker ute på altanen. Jag mår så bra av solen. Även om det regnar några dagar då och då så ser jag bara de som mysiga dagar med filmmys och leka inne. 
 
♥ Leah kom in på sitt första val på förskolan!! Alltså denna stress över förskola... Men vi kom in på vårt förstaval och jag är så glad! Försökolan ligger ca; 600m ifrån oss och det är så skönt att jag nu bara kommer kunna gå och lämna/hämta henne på 5 minuter. Hon börjar i augusti och jag känner mest, vart tog min lilla tjej vägen?! 
 
♥ Jag har ju nyligen börjat kolla på Gossip Girl och det är små saker som de jag blir så glad över. Att ha en serie att följa få mig att känna mig som mig sjläv igen, få känna mig som en person igen och bara kunna slappna av på kvällarna och tänka på annat. Det är ju rena rama lyxen att hitta en serie som man kan följa, frågan är bara vad man ska göra när den är slut ...
 
♥ Vi börjar trivas mer i Uppsala och det är väldigt skönt. När vi bodde i Norrtälje förut sp kände jag aldrig riktigt att det var mitt hem utan mer som att jag var på semester eller besök. Men här i Uppsala så har vi kommit så bra till ro och boat in oss att det verklgien känns som ett föralltid-hem och det är så skönt. 
 
 Kom ihåg mig?