SNYGGA VÅRSKOR ONLINE

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
skor - liknande här /  jeans - här / armband - här
 
1 / 2 / 3
 
Hej vänner! Här kommer ett litet inlägg med snygga skor man kan bära nu i vår och sommar! Tycker denna typ av skor är så himla fina och även bekväma! Jag gillar sandaler med lite klack men då ska klacken vara smal och avlång som dessa här ovanför! Tycker de är snyggast samt väldigt lätta att gå i. Hur snygga är inte de svarta (#3) i läder?! Älskar att de är kvadratiska och öppna i tårna! Hade vart så snyggt om man ska ut och äta eller till midsommar. 
 
1 / 2 / 3
 
 1 / 2 / 3
 
Om det är något jag älskar när det kommer till skor så är det sneakers! Tycker det är så snyggt med vita, fräscha sneakers till våren matchandes till vad som helst. Tycker att Nike Air Force 1 är en klassiker och blir väldigt sugen på att införskaffa mig ett nytt par nu till våren då mina gamla är extremt slitna. Sedan hittade jag ett nytt märke, Veja som ni ser här ovanför. Tyckte dem faktiskt var väldigt fina och lite som en mix av New Balance och Nike! 
 
1 / 2 / 3
 
Dessa skor må nog vara mina favoriter när det är vår men speciellt sommar! Så lätta, snygga och bekvämma. Jag har redan ballerinaskon här ovanför men blev väldigt sugen på de svarta slip-ins'en med två svarta remmat, så snygga och lätta att slänga på sig. Jag tycker även de beiga var riktigt coola men jag skulle nog aldrig passa i dem, men om jag hade den stilen hade jag lätt burit dem i vår och sommar! 
 
 Kom ihåg mig?