SÖNDAGENS WANTIES

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
Alla plagg är ifrån H&M
 
En affär som jag verkligen älskar och som har blivit min favorit den senaste tiden må nog vara H&M. De ha massa fina basplagg som går att mixa och matcha, de är billigt, kläder för hela familjen och sedan har de även ibland lite dyrare kollektioner med väldigt fina plagg. Blev så förtjust i de beigea linnebyxorna och den vita klänningen. Perfekt till våren och sommaren! Älskar de neutrala färgerna även om jag hade velat klä mig i mer färg så trivs jag bättre i neutrala färger som beige, vitt, grått, jordäfrger osv. 
 
sweater / bh / jeans
 
Här har vi nog vårens säkraste outfit! Älskar att klä mig i blåa jeans och en skön tröja till. Älskar att matcha denna typen av outfits till en beige trenchcoat och vita sneakers! Detta är vekrligen min to-go outfiten nu på våren och även om den är rätt så basic så är den så perfekt! 
 
klänning från H&M
 
Denna drömklänning skulle jag mer än gärna bära på midsommar! Så perfekt! 
 
  hoodie / tunika / skjorta
mjukisbyxa / byxor / byxor
 
Om man inte känner för att bära så mycket färg utan föredrar det neutrala mer så finns det massa fina plagg online just nu! Har denna typen av mjukisset hemma i flera olika färger och lever verkligen i dem när jag är hemma. Sedan är jag så förtjust i skjortor i linne, så himla sköna och är så snyggt till blåa jeans! 
 Kom ihåg mig?