ÄNTLIGEN HUSÄGARE

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Äntligen!! Äntligen har vi flyttat till vårt underbara mysiga hus på 127kvm. Jag kan verkligen inte beskriva känslan om hur skönt det är att ha ett boende som vi får plats i samt som vi kan växa i! Här ser jag oss bo i flera år. Här ser jag flera minnen skapas, så som sommarfester, Leah lär sig cykla på gatan utanför, här tar Leah sina första steg och mycket mer. Självklart kommer vi göra om så som att lägga nytt golv, tapetsera och små renovera lite då och då. Men det är så skönt att vi kan boa in oss nu och sedan ta ett rum i taget! 
 
Premiär i lekparken och Leah har redan hittat sin favorit! 
 
Vi har redan boat in oss och alla lådor är uppackade, vilket känns skönt! Det är så mysigt att se Leah leka på vardagsrumsgolvet med sina små leksaker eller att se henne sova i sin egna säng i hennes EGNA rum!! 2020 började verkligen bättre än vad jag trodde! Vi har även hunnit leka i lekparken som ligger precis utanför dörren och tagit en liten promenad runt området. Juste, vi bor i Uppsala nu förresten! Jag har ju aldrig berättat vart vi skulle flytta till men nu är vi Uppsala-bor! 
 
En glad liten Leah & hur söt är hon inte?! Lilla bullen ♥
 
Så nu kommer bloggen fyllas med inlägg om huset, renovering, Leah, mina dagar, inspo och massa mer. Bloggen kommer även börja få lite bättre bilder i framtiden då jag äntlgien har packat upp min kamera. Men nu framöver så får ni nöja er med lite mobilbilder! Bloggen kommer också stå lite tom då och då, för jag har ju ett heltidsjobb som mamma samt jag håller på att fixa i huset hela tiden. Känns så sjukt att vara husägare, men samtidigt så underbart! Vi hörs! ♥
 Kom ihåg mig?