FÅ TILLGÅNG TILL AMERIKANSKA NETFLIX

| TIPS
 
För några dagar sedan så hittade jag en ny app som jag har använt nästintill varje dag. Kanske är jag sen med detta men det har verkligen räddat mig på kvällarna när jag och Sebben blir sugna på att se någon bra film. Det är ju standard att man letar efter film längre än vad man kollar på den och det känns som jag har sett allt på Netflix. Någon som känner igen sig? 
 
 
Men nu har jag hittat en ny app som heter "VPN 360". Den gör alltså att man kan komma in på alla världens vpn servers så man kan komma åt amerikanska hemsidor osv. Den är självklart gratis! Men man kan köpa till om man vill ha mer länder. Men varför är denna så bra?! Jo när jag är "connected" och går in på Netflix på mobilen så får jag AMERIKANSKA NETFLIX, alltså massa nya filmer och serier som inte finns på den svenska. Jag har enbart testat på Netflix men det funkar nog även på andra sajter om man är intresserad. Detta är något som har räddat mig och jag bara var tvungen att dela med mig! 
 
Något jag också vill tipsa om är hemsidan: nyafilmer.lol ! Om ni kommer ihåg dreamfilm och swefilmer så kommer ni älska denna hemsidan. Den har massa nya filmer som precis kommit ut på bio och även olika serier. Jag har tillexempel sett It 2, Joker, After och massa mer filmer! 
 
Tacka mig senare!! 
 Kom ihåg mig?