HELGTIPS

| TIPS
 
 
Jag och Sebastian har nyligen börjat kolla på HBO serien "The Outsider" som är baserad efter Stephen Kings roman. Alltså vi kan verkligen inte sluta titta, vi är verkligen helt besatta. Det är en thriller, drama & fantasy serie och man är fast efter första avsnittet. Serien kom nyss ut och det kommer nya avsnitt varje söndag kl.9 ! Stort tips!! 
 
 
Dessa ansiktsmasker ifrån The Body Shop har varit mina favoriter i åratal nu! Har använt mig av så många burkar och kommer snart behöva köpa nya. Min favorit är Himalayan Charcoal som rensar från djupet och tar bort orenheter från ansiktet. Man kan dock bli lite torr efteråt som jag rekommenderar antingen samma märke fast i British Rose eller en annan bra ansiktskräm! 
 
 
Ett baktips som jag måste tipsa er om är ju en klassisk äppelpaj som man ofta glömmer bort att man enkelt kan göra på någon halvtimma bara. Äppelpaj är alltid gott och det funkar ju varje dag som till efterrätt eller när man har gäster över. Och om man inte gillar äpplen kan man enkelt byta ut det till något annat som bär eller rabarber! Ni hittar hur jag gör min äppelpaj - här
 
 
Åter igen så kommer jag och rekommenderar denna podden, Pretty Basic! Men jag kan verkligen inte få nog av dessa tjejer. Följer dem verkligen på alla sociala medier och är alltid bered när de uppdaterar. Just nu har de släppt season 2 av deras podcast och jag ser så fram emot alla nya avsnitt! 
 
 
Kom ihåg mig?