SAKER SOM GJORT MIG GLAD DEN HÄR VECKAN

| LIVSSTIL
 
 
1. Vädret
Det första och det som verkligen har gjort mig glad nu i veckan är vädret. Även om det har blåst en hel del så har det vart sol hemma hos oss och plusgrader. Det börjar verkligen kännas som vår nu och det gör så mycket för mig. Sedan blir jag mer sugen på att gå ut på promenader med Leah när vädret är bättre och det vet väll alla att man mår bättre av lite frisk luft. Leah får frisk luft varje dag men jag är inte så bra på att få det, så det är något jag måste bli bättre på! 
 
2. Träffat nya vänner
Jag har i veckan träffat lite nya vänner, några mammor jag har haft kontakt med och det har faktiskt vart både nervöst men roligt. Så skönt att få träffa andra mammor som går igenom samma sak som än själv. Att kunna prata bajs och sömnbrist utan att man känner sig jobbig eller att man irriterar den andra personen. För livet roterar ju runt sitt barn nu. 
 
3. Planering
Jag har börjat använda mig av en almanacka nu som gör att allt är lättare att hålla koll på. Jag kommer visa er min nya almanacka som jag har gjort själv i ett separat inlägg och berätta lite mer innerligt om den så don't you worry! Men att planera mina dagar har gjort mig så mycket gladare faktiskt för det känns som jag har mer koll på vad som komma ske. Jag får mer zen av det vilket jag gillar! 
 
4. Huset kommer iordning
Ja något som har gjort mig så glad är att allt börja komma iordning nu så som vi vill ha det för tillfället. Självklart ska vi göra om nästintill alla rum i huset men för tillfället så är det klart och det känns skönt. Att man faktiskt kan hitta sina saker, kunna vila när Leah sover istället för att hålla på och packa upp osv. Det är något som har gjort mig både lugnare och gladare. Att man börja känna sig som hemma.
 
5. Egen tid
I know! Jag tror det knappt heller, men jag har lyckats få ihop några timmar egentid i veckan. Jag har hunnit ta en lång dusch, kunna sova ut något-lunda och få greja med saker jag tycker om. Man känner sig verkligen mer som en människa och lite som sitt gamla jag igen efter det och det gör väldigt mycket för mig och mitt sinne. Så det har verkligen gjort mig glad! 
 
 
 


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.se/

Jag blir glad av ditt inlägg :D


Kom ihåg mig?