ONSDAGSSLISTAN

| LIVSSTIL
 
 
Humör idag?
Jag mår bra, jag är glad men också trött! Dagarna rullar på och vädret blir bättre. Jag känner hur mitt humör går med årstiderna, när våren närmar sig så blir jag på bättre humör och när hösten är här så kan jag skifta väldigt mycket i humör. 
 
Dagens planer?
Idag ska vi faktiskt in till Uppsala jag och Leah för att träffa 2 andra mammor och gå på öppna förskolan. Har aldrig vart på en öppen förskola någon gång så det ska bli lite spännande och jag tror Leah kommer att älska det. Efter öppna förskolan så ska jag och mammorna gå och fika med våra små hjärtan. Ikväll blir det nog tidig sänggång och det ser jag fram emot!
 
Vad har du på dig idag?
Idag går jag klädd i pu leather pants och en beige stickad tröja! Det är ju storm ute så kappan och vantar fick också åka på! 
 
Vad ser du mest fram emot helgen?
Att bara få umgås med min lilla familj. Sebastian har ju börjat vara ledig på helgerna nu vilket är rena rama lyxen känns det som då han jobbade heger på sitt förra jobb. Så i helgen blir det bara mys, filmkvällar, godisätande och laga något gott att äta. 
 
Veckans beroende?
Det är en gammal favorit hos mig som har kommit tillbaka i min vardag. Be Your Girl - Kaytranada ! Jag lyssnade väldigt mycket på honom förr och denna låten får mig alltid på bra humör. Finns inget bättre än att spela hög musik, fixa & dona lite hemma och solen skiner utanför. Det är vårkänslor för mig! 
 
 
Veckans bästa?
Precis som varje vecka så är det att jag får spendera varenda minut och varje dag med Leah. Att vi har våra rutiner och att vi börjar få en bättre kontakt och kemi mellan varandra. Det är så roligt att se henne utvecklas och hur hon lär sig nya saker. Hur hon nästan säger "mamma" när hon letar efter mig eller är ledsen. Min lilla solstråle! 
 
Veckans sämsta?
Hmm.. Det har faktiskt varit en väldigt bra vecka. Det enda jag kan komma på är att jag stundtals känt mig lite trött och nere. Lätt att fastna i fel tankebanor och tappa fokuset lite. Men nu känns det bättre!
 
Hoppas ni får en trevlig helg, kram! <3
 
 

Kom ihåg mig?