EN TUR TILL HERRGÅRDEN

| LIVSSTIL
 
Hej fredag! Vilken dag jag har haft med lilla familjen. Vi vaknade upp av att lilla Leah är hes och hostig, hon har vart lite halvt nere nu den senaste tiden och har åkt på någon förskylning. Sedan är hon också inne i en liten period där hon har svårt att somna på dagarna och nätterna om hon inte får åka vagn eller bil. Så just nu behöver hon väldigt mycket uppmärksamhet och närhet, men jag klagar inte! 
 
Vid lunch så åkte vi in till Gimo Herrgård för att äta lunch och det var verkligen så gott! Sedan var det även väldigt fint väder utomhus så man var lite sugen på att sitta utomhus även fast det hade vart för kallt. Tycker det är så mysigt att åka iväg och luncha på olika ställen!
 
 
Oj vad vackert det var inne på Gimo Herrgård! Jag älskar den äldre stilen, mer antik med massa äldre skapelser, tavlor och känsla. Gick och drömde när jag gick genom salarna om hur det hade vart att leva där under 16/1700-talet. Sedan var det så vacker väder utanför, nästan vårväder så solen bara sken in genom de stora fönstrerna! Hit kommer jag åka igen. 
 
 
Till lunch blev det kalvfilé och wow vad gott! Det var nog det godaste jag har ätit på länge! Ska definitivt komma tillbaka och äta här igen. Efter lunchen så gick vi runt på herrgården och ni ser ju bara hur fint det var. Efter lunchen så åkte vi hem och nu har vi fredagsmys i soffan framför På Spåret. Imorgon blir det utedag med familjen, ner till havet, grilla och bara mysa! Ska bli så roligt att Leah ska få se havet för första gången och sedan blir det bara mys i soffan. Hoppas ni får en underbar helg! 
 Kom ihåg mig?