INREDNINGSFAVORITER

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi får våra nycklar till huset. VÅRT HUS! Så sjukt! Självklart ligger jag så fort jag får tid över och scrollar igenom Pinterest och Instagram för inspiration. Jag är så himla taggad på att inreda vårt hus. Att vi har så många olika rum att inreda är så roligt och det finns så mycket jag vill göra. Jag ser mest fram emot att inreda Leahs sovrum, vardagsrummet och vårt kontor! Här nedan hittar ni mina inredningsfavoriter som jag har haft ögonen på ett tag.
 
stolar - här / lampa - här / matbord - h.är
 
Dessa stolar är jag så förtjust i och dem hade passat så bra i vårt kök till frukostbordet, som vi förövrigt ska ha ett runt + fyra stolar. Men jag velar mellan dessa och ett par andra stolar så det återstår att se vilka det blir! Vill boa in oss först och sedan bestämma oss. 
 
golvlampa - här / hylla - här / vinställ - här / nattduksbord - här / bordslampa - här / spegel - här
 
Jag har länge velat inreda med guld och svart men har tyvärr genom åren samlat på mig silver detaljer och det känns lite tråkigt och svårt att börja samla på sig guldinredning nu. Men jag är väldigt förtjust i svarta dekorationer och möbler då jag kan tycka det är väldigt stilrent 
 
påslakan barn - här / matta barn - här / överkast - här
 
Sist men inte minst, 3 favoriter i Leahs sovrum. Hur gulligt var inte påslakanet? Sedan så ska hon ha en matta i sitt sovrum men är så klyven på vilken man ska ha samt om man kanske ska ha en rund? Leahs rum r nog det svåraste men roligaste projektet jag har framför mig. För det ska ju funka i några år så man slipper måla om vart annat! 
 











Kom ihåg mig?