SAKER JAG SER FRAM EMOT

| LIVSSTIL
 
- Snart flyttar vi! Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills vi flyttar in i vårt älskade hus och även om jag har skrivit det så många gånger här på bloggen så kan jag inte nämna det för mycket. Det känns så overkligt men ändå så verkligt på samma gång och jag kan bara drömma mig bort om hur vi ska renovera huset. Hur vi ska göra det till vårt drömhus. Ett hus vi ska bo i, i förhoppningsvis flera år och skapa massa nya minnen. Oj vad jag längtar!
 
 
- Leahs uppväxt! Detta året känner jag på mig kommer gå alldeles för fort. Det kommer bli så roligt att få följa min dotters uppväxt nu detta året! Hon kommer alltså fylla 1 år i sommar och lära sig så många nya saker, så som att gå, förhoppningsvis prata och massa annat. Jag längtar till små saker som att hon ska få uppleva sommaren för första gången, att hon ska gå runt i huset i pyjamas hållandes i sin snuttefilt med nappen i munnen och massa mer. Finns inget jag älskar mer än att få se min dotter bli sin egna lilla person. 
 
- Våren! Oj vad jag ser fram emot våren. Att få ta på sig en tunnare jacka över en hoodie med ett par slitna jeans och sneakers. Att se gräset blir grönare, fåglarna kvittrar och det kommer upp lite blommor överallt. Att bara veta att det blir varmare nu och man blir bara så glad i själen. Sedan att jag får uppleva min favoritsårstid med min dotter för första gången, wow så magiskt! 
 
- Att jag ska få träffa min familj i Jönköping. Något jag har som ett nyårslöfte är att jag ska försöka åka ner till Jönköping hyfsat ofta för att träffa min familj. Men det är ju lite klurigt att åka tåg med en bebis som är väldigt sprallig. Men jag saknar verkligen min familj och även Jönköping så jag längtar tills vi åker ner dit igen! 
 
 Kom ihåg mig?