SENASTE UR MIN MOBIL

| LIVSSTIL
 
 
Ni är väll inte förvånade över att jag lägger upp bilder på Leah vid dethär laget. Min mobil är verkligen i överflöd av denna lilla donnan, lilla tjejen som jag aldrig kommer få nog av. Här har vi en liten badglad tjej som älskar sina ankor och att plaska i badet. Sedan hur vackra ögon har hon inte?!!? Så glad att hon fick sin fars klarblåa ögonen! Kan stirra in i dem ögonen förevigt hela mitt liv. 
 
 
Såhär såg det ut när jag och Sebben gick ut på en promenad för några dagar sedan. Dimman låg så fint och det var krispigt och kyligt utomhus. Perfekt väder för en promenad. Även om det inte blev någon snö förra året så hoppas jag inte på snö nu. Vill ha vår och sommar! 
 
 
Såhär ser det ut när man ska fota samarbeten och gå ut på en promenad samtidigt. Lilla Pepsi och Leah, familjens små bebisar ♥. Ja min mobil består verkligen utav bilder på antingen Leah eller inspiration. Har inte så roliga bilder att visa just nu kanske men jag skyller på att vi bor i kartonger och ännu inte har fått flytta in i vårt hus. Jag hoppas verkligen jag hinner få tid till att fota igen när vi bor där och kanske få lite mer inspiration till att börja blogga ordentligt igen! 
 Kom ihåg mig?