SPARAT PÅ INSTAGRAM

| INSPIRATION
 
@mandy_pierce_ / @josefinebak
 
Dessa tights/strumpbyxor är verkligen överallt på Instagram & Pinterest för tillfället och jag har en liten blandad förtjusning för dessa. Tycker dem är skit snygga men jag skulle aldrig betala så mycket för ett par strumpbyxor som kan gå sönder med minsta lilla ryck för att det är Gucci. Har nyligen fått span på denna tjejen, Josefine och tycker hennes Instagram är så fin! Här är hon klädd i en helvit otfit och det ser så himla fräscht ut! Jag skulle dock aldrig våga gå runt så men jag kan ju drömma om att va såhär snygg! 
 
@berge_eliabeth / @claudialp
 
Jo ja ni vet ju att jag är rätt så galen i heminredning och jag kan verkligen inte få nog av att scrolla igenom massa inredning och inspiration. Tycker kök som inte har så många kökshyllor och låter väggen va lite fri är så himla nsyggt! Sedan tycker jag även om färgen på väggen. Har fått dille för gröna/gråa/biegea väggar så det blir lite mer liv i hemmet. Sedan hur fint är inte detta barnrummet? Jag vet att jag nyss sa att det är fint med färg men jag tror jag kommer köra på vitt i Leahs rum med en fondvägg! Så snyggt! 
 
@filippahagg / @josefinebak
 
Något som jag är sugen på att köpa är antingen ett "hänglås"halsband från t.ex. LV eller ett par CC öronghängen med orginal loggan. Men det tar lite tid att spara ihop till det när man måste spara pengar till annat... Men om man fick drömma så skulle jag vilja gå runt med det varje dag! Så himla himla fint! 
 Kom ihåg mig?