DE SENASTE UR MIN MOBIL

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner! Här kommer ett inlägg med massa bilder som jag har fotat den senaste tiden. Vi börjar med 2 bilder från en härlig promenad i det fina vårvädret. Leah sov så gott och jag njöt som bara den. Efter promenaden så satte jag mig på altanen och bara satt mig i solen och njöt. Det finns ju inget bättre än när man känner att våren är på väg!
 
 
Här har vi återigen en liten sovandes Leah. Det finns ju inget sötare än sovande barn, ellerhur?! Kan ibland känna mig lite konstig som bara kan stå och stirra på mitt barn när hon sover. Men jag är bara så tacksam över att jag få ha henne i mitt liv. Min dyrbaraste skatt här i livet!
 
 
Våren börjar trilla in mer nu i vardagen med solen som skiner in genom fönstrerna och blommor som pryder huset så fint. finns inget jag tycker om mer än blommor, de skapar en sådan ro och harmoni inombords mig. Mina favoritblommor är liljor, tulpaner och eucalyptus! 
 
 
Mammas lilla busfrö! Hon växer ju upp så snabbt och jag hinner knappt med i hennes fart. 
 
 
Oj vad ont det gör i ens mammahjärta när ens barn är sjuk. Kan inte föreställa mig de föräldrars oro och sorg över att ha riktigt sjuka barn. Men Leah har nu haft feber i över 1 vecka och vi har pratat med 1177 fler gånger men alla säger tänderna men snart funderar jag på om vi ska åka in för att ta lite tester för jag börjar bli lite orolig. 
 
 
Ja ni ser ju bara hur många bilder jag har på Leah i min mobil och jag kan säga att det är mycket mer än vad ni tror. Vad fotade man ens innan man hade barn känner jag mest ?!?! Men här var lite bilder från min mobil och jag hoppas ni gillar sådana inlägg. Hoppas ni har en bra helg vänner så hörs vi! 
 Kom ihåg mig?