DE SENASTE UR MIN MOBIL

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner! Här kommer en liten uppdatering med de senaste bilderna från min mobil! Jag dricker ju inte kaffe, nej jag är fortfarande ett barn... Men det åker ner några koppar varmchoklad om dagen kan jag säga! Vi har ju en kappselmaskin så det går ju väldigt fort för oss att brygga kaffe eller choklad. Den senaste tiden har jag också blivit väldigt in-to att skriva i min almanacka. Sitta och planera veckorna som kommer osv! Det är väldigt avslappnande för mig att bara få sitta och planera.
 
 
Här har vi en redig vårtjej som njuter i solen. Leah har nyligen fått ett par solbrillor av sin farmor och hon är ju bara för söt! Även Sebben var söt i hennes brillor, haha! Längtar så till våren då man kan klä sig i tunnare jackor och leka ute i trädgården med Leah!
 
 
Jag blir nästan lite avundsjuk på mig själv som har ätit denna brunchen! Finns inget godare än brunch tycker jag, speciellt när det ingår pannkakor, bacon och massa frukt. Mums! Sedan ser ni också en bild från en spelkväll hemma hos oss då vi drack massa gott, åt massa gott och hade det helt underbart. Jag föredrar helt klart en skön hemmakväll än utgång! 
 Kom ihåg mig?