ETT BREV TILL MORMOR

| LIVSSTIL
 
Hej vänner. För exakt 1 vecka sedan så skrev jag ett inlägg här på bloggen om att min mormor var väldigt dålig och låg inne på sjukhuset. Senare den dagen mot kvällen så somnade hon in. Det har vart en jobbig vecka sedan dess och det är fortfarande jobbigt att tänka att hon är borta nu. Jag är så ledsen att jag inte hann vara där den sista stunden i livet med henne men jag är så glad och tacksam att jag han träffa henne nu i slutet och att mina systrar och mor var vid hennes sida nu i slutet. 
 
1925.10.30 - 2020.03.23
 
Ett brev till mormor. 
Hej mormor. Jag vill bara säga tack för alla fina barndomsminnen som jag hade med dig och morfar. Från när jag var liten och stod i köket och diskade i enbart underkläder för att inte skvätta ner mina kläder, från när jag sov över hos er och sov i din säng. Hur du läste sagor för mig när jag skulle sova och jag minns dem. Jag minns varenda än, jag minns bara inte namnen. Jag minns somrarna på kollonin, när vi gick till mataffären och stannade vid varje lekplats för att jag skulle få leka lite. Jag minns hur du hade pussel i städskrubbben, hur du hade pennor och målaböcker i nedersta lådan i köket. Jag minns hur man fick gå och ta godis från glasskålen i vardagsrummet, men att ni oftast hade "äckliga godisar". Jag minns när jag och Ville kollade på film i morfars rum, hur vi älskade filmen trassdockorna och sjöng med till introt. Jag minns dagen du gav mig din tavla med ballorinor på, då jag länge hade beundrat den och tyckt den var fin. Jag vill att du ska veta att den nu står på mitt nattduksbord och att jag tänker på dig varje dag jag ser den. 
 
Jag är ledsen att jag inte han träffa dig så mycket som jag hade önskat när jag blev äldre då jag flyttade iväg. Men jag är tacksam för varje gång vi sågs. Jag är tacksam att du hann träffa Leah. Hon är döpt efter dig som du vet och jag ska berätta om dig till henne när hon blir äldre. Hur hon är döpt efter sin gammel-mormor och hur viktig du var för mig i mitt liv och alla våra stunder tillsammans. Jag saknar dig så mycket och jag kommer föralltid minnas den sista tiden vi fick tillsammans. Hur jag satt och höll din hand i timmar den sista gången jag såg dig. Hur vi kollade på ett engelst program och jag satt och översatt vad dem sa på tvn. Hur du sa att du är glad att jag har hittat en fin man och har en fin dotter. 
 
Jag saknar dig och älskar dig, och det gör hela familjen. 
Du är djupt saknad.
Hälsa till morfar från oss och så syns vi snart igen. ♥ 
 Kom ihåg mig?