FÅ FRISKARE HÅR

| AFFILIATE-LÄNKAR, TIPS
 
 
1. Du tvättar håret för ofta
Frisörer och experter säger att du ska tvätta ditt hår max 3 gånger i veckan. Tvättar du håret varje dag så kommer det upplevas fett fortare. Det beror på att håret producerar mer olja när du tvättar det, och gör du då det ofta så kommer du in i en ond cirkel. Tro mig jag har varit där! Försök vänja av ditt hår och tvätta mer sällan!
 
2. Du rör vid håret för mycket
Om du fixar håret under dagen så kan det upplevas mer fett. Försök att undvik borsten under dagen och håll händerna i styr! Tips är att tvätta händerna noga innan du ska sätta upp håret, för att undvika smuts och fett i håret.
 
3. Du använder fel produkter
Har du tjockt hår eller tunt hår? Anpassa dina produkter efter det. Har du tjockt hår behver du förmodligen mer fukt och har du tunt hår behöver du något som ger volym. Fråga din frisör vilket schampo och balsam du borde använda, så sätt får du bästa möjliga vård. Jag ska även rekommendera Maria Nila, dem har schampo och balsam för alla typer av hår! 
 
maria nila duo  / moroccanoil / hårmask / olaplex
 
4. Du är utomhus
Ja, det här går ju inte att undvika ibland. Men om du är utomhus och det blåset så kommer du att känna att håret tar stryk. Vilket inte är så konstigt såklart. Använd torrschampo redan innan du går ut så håller det sig fräschare längre.
 
5. Du glömmer att tvätta två gånger
Tvättar du håret med schampo en eller två gånger när du duschar? Om du gör det två gånger så blir håret betydligt mer rent än om du bara gör det en gång.
 
 
Så här är mina topp 5 tips till att få friskare hår och renare hår. Det är 5 tips som jag själv tänker på och använder mig av. Hoppas att detta hjälper någon som har vart i samma sits som jag eller bara vill testa på lite nya rutiner. Vi hörs vänner! 
 Kom ihåg mig?