MINA FAVORITKONTON PÅ INSTAGRAM

| INSPIRATION
 
 Hej vänner! Tänkte att jag skulle testa på att skriva ett nytt islags nlägg om vad jag gillar på instagram. Inte bara bilder utan vad jag gillar för konton och bli lite mer personlig än iställat bara hitta några bilder och sedan inget mer. Hoppas ni gillar dessa typ av inlägg <3
 
@helenas.hem
 
Detta konton började jag följa nyligen och det första jag föll för var hur fina bilder hon tar och hur hennes flöde ser ut. Det känns som att det finns en röd tråd genom hennes instagram och jag älskar de ljusa färgerna som får än att känna sig välkomnad till hennes instagramsida. Här hittar jag väldigt mycket inspiration till hur jag skulle vilja inreda i vårt hem. Hur man kan använda sig av färg utan att det blir för mycket och samtidigt känns hemtrevligt och varmt. 
 
@ashnichole_xo
 
Ashley har jag följt länge på youtube och ni har säkert läst om hennes syster Alisha här på min blogg då jag lyssnar på hennes podcast. Men det jag gillar med Ashleys instagram är att den inte känns allt för genomtänkt ut  och ansträngd men samtidigt så lägger hon ut så fina bilder som går bra ihop med de tidigare bilderna. Här får man även se lite mer vardagsbilder vilket jag gillar!
 
caroline.chagnon
 
Detta kontot hittade jag faktiskt igår och jag föll på direkten. Jag älskar hennes flöde och hur hon har en röd tråd genom bilderna men samtidigt så ser man alltid något nytt i varje bilde. Älskar lite mer detaljbilder och när man verkligen försöker få till en bra bild. Detta kontot kändes inte heller för kalt eller tillgjort vilekt jag gillar! Hon får mig även att vilja färga mitt hår brunt...
 
@emmamelins
 
Emma har jag följt länge och jag älskar verkligen hennes bilder. Det är bra kvalite, uppdateras ofta, man får följa hennes liv, hennes son Frans är ju för söt och sedan är hon från Jönköping ;) Vet inte hur jag hittade hennes konto men jag älskar att hon lägger upp inlägg om inredning samt skönhet vilket jag är väligt intresserad av. 
 Kom ihåg mig?