NYA VÅRKLÄDER TILL LEAH

| BABYFEVER, SKÖNHET/MODE
 
Hej vänner! För några veckor sedan så var jag inne på Newbie affären i Gränby Staden och hittade massa fina vårkläder till Leah som hon kan ha nu till våren och sommaren. Dem har ju fått in så himla mycket fint och man skulle ju bara vilja köpa exakt allt i deras butik. Det enda negativa skulle väll ändå var att deras priser kan vara lite för dyra ibland tycker jag... Men jag köpte iallafall massa fint i färgtonen gul! Jag tycker Leah passar så himla bra i färgerna ljuslila, rosa och gult samt lite andra pastelfärger. 
 
 
Först ut så har vi denna underbara tröjan med lite volang och kanintryck. Jag har ju fått för mig att Leah ska ha kaniner på exakt allt då jag tycker det är så himla sött. Sedan passar ju kaniner jätte bra in nu till våren, påsken och sommaren! Får se hur länge denna håller sig ren...
 
 
Sedan har vi dessa underbara gula plagg! En söt tröja med lite volanger som passar året om. Sedan en jumpsuit i gult med massa blommot och växter. Denna var verkligen så fin och så smidig när man bara vill slänga på henne något över basplagg eller för sig själv. Jag köpte även ett par gula tights med små kaniner (skräll) på knäna som hon tyvärr hade på sig medan jag fotade. 
 
 
Newbie måste väll ändå ha dem sötaste tightsen?! Jag gillar storleken på dessa, färgerna och den lilla rosetten. Tänk dessa med den helgula tröjan och ett par små sneakers nu i vår!! 
 
 
Sist ut har vi denna fina stickade koftan som passar så bra året om! Denna kan man ju matcha med exakt allting. Tycker om denna stilen på kläder och jag älskar att köpa kläder till Leah. Man köper knappt något till sig själv längre då det är så mycket roligare med barnkläder. Bara jag?! Ett tips som jag alltid gör är att alltid köpa en storlek större än vad de har i nuläget så de kan ha plaggen längre! Barn växer ju ur deras kläder så himla fort när de är såhär små. 
 











Kom ihåg mig?