NYTT I SKÖNHETSVÄG

| AFFILIATE-LÄNKAR, SKÖNHET/MODE
 
 
Något som jag gillar att lägga mina pengar på är skönhetsprodukter, inte specifikt smink utan hudvård och hårvård. Jag tror man kommer mycket längre på att ha en bra hudvårdsrutin än att sminka sig med massa produkter dagligen. Så här är mina senaste produkter i skönhetsväg! 
 
Bare Minerals smink-kit - här
 
Påtal om smink... Jag sminkar mig endast om jag ska på fest, that's it! Förr när jag gick i gymnasiet sminkade jag mig varje dag, jag gick upp 2h innan skolan för att hinna fixa mig. Men idag har jag inte orken eller tiden till det. Men om jag ska iväg på stan eller andra ärenden så kan jag tycka det är skönt och fräscht att iallafall se lite levande ut. Man ser ju oftast ut som en zoombie numera som småbarnförälder. Så jag införskaffade mig ett smink-kit från Bare Minerals! Jag har tidigare använt mig av dem och jag är fortfarande lika nöjd! Passar perfekt att bara slänga på en lätt bas och sedan är man good to go! 
 
moroccanoil - här
 
Denna håroljan räddar verkligen mitt hår nu när det är kallt och torrt ute. Köpte denna för någon vecka sedan och har använt den efter varje dusch när håret är fuktigt. Jag märkte en skillnad från direkten och är så nöjd över detta köpet. Blir så sugen på att testa fler produkter från Moroccanoil nu när jag vet hur bra håroljan var. 
 
touchup rotfärg - här
 
Denna har också räddat mitt hår när jag ska ut på stan eller träffa vänner och vill känna mig lite fräsch när utväxten har börjat synas en del. Den är lätt att applicera och matchar min hårfärg så bra. Kan även använda denna som ett litet torrschampo och den går bort efter 1 tvätt vilket jag tycker är bra. Smidigt när man inte har tid att färga håret och har en liten utväxt man vill få bort! 
 
xlash fransnäring - här
 
Detta är verkligen heaven på flaska så att säga!! Denna vill jag verkligen tipsa om till exakt alla, speciellt ni som har hållt på med fransförlägning och nu har slitna fransar. Jag har använt mig av detta serum över 1 vecka och mina fransar är redan tjockare och längre! Jag applicerar denna på kvällen någon timma innan jag går och lägger mig och låter den värka under natten. Ska verkligen fortsätta med denna då jag verkligen är så förälskad i den! Tips, tips, tips!! 
 
 Kom ihåg mig?