ONLINEFAVORITER JUST NU

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
 
Denhär typen av outfit tycker jag verkligen är så himla cool, men jag skulle aldrig kunna bära upp den. Tycker det är riktigt snyggt med högmidjade ljusblåa jeans som är raka i benen, helst lite utsvängda. Sedan att matcha dem med ljua plagg och accessoarer gör ju outfiten så himla mycket bättre! Vad tycker ni om denna outfiten?! 
 
 
 
Här har vi min nya vardagsoutfit, älskar att klä mig i ett par raka jeans, t-shirt med en skjorta över. Tycker denna typen av outfit passar så bra till vardagen men också till middagar. Istället för sneakers byter man till svarta klackar och till någon snygg blus och låta byxorna vara nyckelplagget. 
 
 bälte / jeanshalsband / topp
 
Här har vi en riktig Alina-outfit! Älskar att bära färg men det är någonting med helsvarta outfits som jag älskar, speciellt när man matchar dem med snygga accessoarer! Jag älskar jeans som är raka i benen och sitter lite lösare. Jag äger redan dessa byxor som jag har länkat i 5 färger, så man kan ju säga att jag gillar dem byxorna en hel del. Sedan tycker jag toppen är så himla söt, går ju att använda till både vardag och lite finare middagar. 
 
 
Denna outfiten må nog vara min nya favorit! Jag älskar att det har blivit mer modernt att gå runt i mjukisset och mysbyxor. En outfit som passar mig perfekt, med livet som småbarnsförälder. Jag tycker det är extremt snyggt med ljusgråa set matchandes med chunky sneakers och en kappa. Denna trenchcoaten tyckte jag var så fin och cool som var i ett lite annorlundare material. Hade vart så fin nu till våren! 
 Kom ihåg mig?