SNAPS FRÅN SENASTE VECKAN

| LIVSSTIL
 
 
Här kommer lite bilder jag har fotat i veckan. Här är t.ex. Leah lite modell i bakgrunden till ett samarbete jag ska lägga ut nu i veckan. Hon var så nöjd så som fick sitta och äta plockmat själv och bara trycka i sig, mammas lilla matvrak. Tycker verkligen det är så roligt att fota samarbeten då man får vara lite kreativ och bara testa nya idéer. Glöm inte att följa mig på instagram @alinaoikarinen för att se hur det blev! 
 
 
Något jag inte brukar fota är ju selfies... Men här var jag faktiskt nöjd med mitt hår då jag verkligen ALDRIG plattar det och kände mig nästan lite tvungen att föreviga detta moment hehe. Känner mig så obekväm framför mobilkameran, det är en annan grej att stå framför systemkameran. Har tillochmed laddat upp en selfie med Leah på min instagram och oj vad jag fick ångest över det och nästan tog ner bilden. Men jag måste bli bättre på det, och om man är rädd för något så ska man ju försöka överkomma sina rädslor med små steg! 
 
 
Här skulle jag fota lite bilder på våra nya lampor och lägga upp på mitt nya instagramkonto @ahomefor3 som jag har skapat för att lägga upp lite mer bilder på inredning och design. Jag har länge velat göra ett sådant konto men aldrig tagit mig i kragen och gjort det då jag älskar interior design. Jag är ju rena rama amatören men det är verkligen så roligt! Bara att lägga upp bilder för min egna skull, bilder som jag gillar att fota. 
 
 
Här fotade jag återigen för mitt inredningskonto @ahomefor3 och ville få lite mer detaljbilder på lite nya inredningsdetaljer till Leahs sovrum. Allt är ifrån Newbie och jag älskar verkligen deras nya hemkollektion! Skulle ni vilja se mer inredningsbilder jag fotar här på bloggen? JAg funderar på att börja lägga upp mer av sådant här, enbart för jag själv tycker det är roligt att blogga om samt att läsa och få inspiration av! 
 
 Kom ihåg mig?