TISDAG & EN PLUSLISTA

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner! Hoppas allt är bra med er, för hemma hos oss är allting bara bra. I helgen var våra vänner Lisa och Moa här och bodde hos oss under hela helgen. Det är alltid lika trevligt att ha dem på besök. Vi tog det lungt, lagade massa god mat, lekte med Leah, pratade om allt, åt massa sött och bara njöt av varandras sällskap.
 
Planerna idag är att hämta upp min lillebror i Stockholm som ska bo hos oss under natten för att sedan imorgon åka till Finland med vår far. Något roligt som ni kanske inte visste är att imorgon, onsdag den 18:de så ska min pappa skrapa lott i tv. Hur sjukt?! Då sitter vi bänkade på morgonen och kollar på när han skrapar hem minst 100k! 
 
Veckans pluslista: 
 
♥ Jag har absolut inget inplanerat i min kalender. Det är så himla skönt att ha en helt ledig vecka utan någonting som måste bli gjort eller klart.
Så jag hoppas vädret är på topp, så man kan vara ute lite och fixa i trädgården och leka i lekparken med Leah.
 
♥ Jag har kommit in i ett riktigt blogg-flow. Det kanske ni inte har missat? Jag har bloggat så mycket den senaste tiden och det får mig att må så bra.
Att jag har en plats där jag kan skriva av mig, dela mina tankar, inspiration och massa mer. Hoppas jag lyckas hålla uppe detta blogg-flow! 
 
♥ Leah har äntligen blivit frisk. Leah har ju vart sjuk med feber i över 1 vekas tid samt spytt en del men nu äntligen är det över.
Hon är sig själv igen, lite mammigare kanske men fortfarande vår pigga lilla Leah. Det känns så skönt i mammahjärtat att ens barn är friskt. 
 
Ha en fin dag & vecka! 
 Kom ihåg mig?