AUTUMN/WINTER 18

| SKÖNHET/MODE
 
 
 
Hur snyggt är inte klädesplaggen här ovanför?!?! Jag älskar såå den lite mer stumma röda än den skrikiga. Denna är så perfekt nu till hösten men även mot vintern, speciellt med de vida armarna och den stora turtleneck'en. Jag brukar oftast köra på en mörkare brun eller svart i kappor men den biega var så fräsch till den röda tröjan! För att komma till kappan och tröjan, bara tryck på bilderna! 
 
 
Faux fur, faux fur everywhere I go. Alltså hur snyggt? Hur ballt? Hur höstigt? Älskar älskar älskar fake fur jackets och hur de kommer i olika modeller och färger för varje år. Har kanske en eller två förmycket i min garderob men även beställer jag fler? Denna godingen är i perfekt längd och färgen är to die for! Matcha denna med en stickad svart klänning och thigh high boots, alltså mums!! 
 
 
Något som jag hoppas aldrig går out off style är over the knee boots eller thigh high boots! Så förbannat snyggt om ni frågar mig. Tycker det är så snyggt att matcha med antingen fake leather pants eller med en klänning. Dessa skor passar så bra till både vardags och fest!! 
 
// Alice Stenlöf // Bianca Ingrosso //
 
Här har vi nog höstens nya sko. Block Knee Boots! Vet ej vad jag tycker om dessa ännu. Påminner mig lite om när Johhny Bulls var en trend. Föredrar hellre over the knee boots eller ankle boots före dessa. Men vem vet jag kanske hakar på denna trend jag med?