VÅRINSPIRATION

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar
 
 Som jag tjatar och tjatar på all vårinspo jag får utav kläder, men vet ni vad? Jag får verkligen inte nog! Det kommer verkligen in så mycket fint i butik och online hela tiden! Nu har ju solen börjat komma fram lite mer men längtar till den riktiga sommarvärmen då man inte behöver ha på sig en jacka på morgonen som man sedan måste av sig pga det är för varmt. Här nedanför hittar ni mina favoriter atm! 
 
blus / jeans / kjol
kjol / jumpsuit / topp
 
Ja ni ser ju hur mycket fint som kommer in nu! Förra året var ju verkligen midikjolarna inne och iår har satin-midikjolar blivit the it factor känns det som! Tycker verkligen dem är så snygga och hur cool var inte denna i en gul ton?! Jag kanske skulle köra på mer neutrala färger men en färgklick hit och dit skadar aldrig. 
 
 
Basplagg, basplagg och basplagg! Det går aldrig fel med basplagg i ens garderob. Jag tror att nyckeln till en bra garderob är att man inhandlar sig i bra basplagg i bra kvalite i olika texturer och former så man kan leka lite och skapa vilken outfit som helst. Jag är helt såld på sandalerna samt baddräkten, mums! 
 
 
Återigen, basplagg är nyckeln! Men sedan kan man alltid leka med mönster. Skorna finns i både svart och vitt och jag vet itne vilka som är mina favoriter, tycker båda är otroligt snygga! Sedan tycker jag det aldrig går fel med en scrunchie! Har haft ögonen på denna här ovanför i flera månader nu och tycker den är så fin.
 
 
Något man kan klä sig i året runt och det går aldrig ut ur stil är denim! Jag är inte största fanet av denim på denim men ett par ljusa momjeans med en fin blus går alltid hem! Sedan tycker jag denna jeanskjolen ifrån GinaTricot är ursnygg med de slitna detaljerna längst ner och med en liten slits längst fram.