ELLEN INTIMATE

| SAMARBETEN
Produktrecension i samarbete med Ellen.
 
 
I samarbete med Ellen har jag fått hem 3 produkter som jag nu har fått testa på i ca:1 vecka. Det är 3 stycken intimprodukter som ska vara skonsamma och bra för ens intimhälsa. Ellen har flera olika produkter för ens intima områden men jag har fått pröva på deras tre nya intimprodukter som är inriktad till hur man tvättar och tar hand om sitt underliv först och främst. Jag såg verkligen fram emot att testa dessa produkter och har nu fått 1 vecka att göra det och även skrivit lite vad jag tycker om varje enskild produkt. Om ni vill komma till Ellens hemsida och hitta mer produkter samt de tre som jag har testat på så kommer ni till deras hemsida här! 
 
Intimate cleansing foam: ★★★★☆
Jag har prövat på många cleansing foams genom åren då jag alltid vill försöka hålla mitt underliv fräscht och rent! Denna cleansing fomen kan användas som både en intimtvål samt som raklödder. Som intimtvål tycker jag det är väldigt bra att den är parfymfri samt att den inte gör än torr efteråt vilket är ett stort plus från min sida. Jag använde den även som raklödder under veckan och använde den på både intimområden och på benen. De flesta raklödder jag har testat tidigare har antingen gett ifrån sig en konstig lukt, inte gett bra resultat och haft en konstig koncistens men denna var över mina förväntingar!
 
+ motverkar klåda och dålig lukt
+ naturliga ingredienser
+ parfymfri
+ dermatologisk testad
 
Intimate deo: ★★★☆☆
Jag har tidigare inte använt mig av en deo för underlivet och var lite klyven innan jag testade den och har fortfarande inte bestämt mig vad jag verkligen tycker om denna. Men jag tycker det är en väldigt smart produkt som är smidig att ha med sig i väskan. Det är en sprayformula vilket jag tyckte om då jag inte är så mycket för "geler" osv för underlivet så det var verkligen ett stort plus! Men over all så är jag nöjd fast jag inte har märkt en sådan stor skillnad efter jag har använt denna. 
 
+ innehåller mjölksyra som återställer pH-värdet
+ motverkar svettlukt runt om underlivet
+ fri från aluminium parabener
+ parfymfri
+ dermatologiskt testad
 
After shave & wax gel: ★★★★★
Detta var en produkt som jag verkligen såg fram emot att testa och den var också över mina förväntingar! Jag har tidigare upplevt att det kliar och att jag får röda prickar efter jag har rakat mig vid mina intimområden och vet även att mina tjejkompisar har upplevt samma. Men redan efter en gångs användning märkte jag en stor skillnad! Jag har inte märkt av några röda prickar samt någon irritation så jag är verkligen jätte nöjd med denna produkten och råder er verkligen att köpa denna för den gör sitt jobb. 
 
+ minskar röda prickar och irritation
+ lugnande och mjukrengörande
+ parfymfri
+ dermatologisk testad


Ellen AB    •     •  

Bra sponsrat inlägg!!


Kom ihåg mig?