EN DAG BLAND KLIPPORNA

| LIVSSTIL
Halli hallå! Ett tag sedan jag skrev här men jag har njutit av mammaledigheten och solen, samt försökt vila så mycket som möjligt då jag inte får så mycket sömn nu för tiden. Men här om dagen så åkte jag och lilla familjen ner till svärföräldrarna och sov över. På lördagen så åkte vi även ut på havet och solade och badade bland klipporna! Precis som förra året så åkte vi ut till ön Enskär som ligger utanför Grisslehamn och det var extra mysigt iår då vi hade med oss Leah. Känns så sjukt att förra året när vi var på ön så var inte ens Leah påtänkt och iår så kan jag inte ens minnas hur livet var innan hon var här. 
 
 
Den fina solnedgången som vi fick bevittna i fredagskväll när vi satt nere på en liten restaurang/pub nere i Grisslehamn. Vi lyssnade på livemusik och jag drack alkohol för första gången igen efter graviditeten och det fick bli en kall päroncider till ära. En riktigt trevligt kväll! Så synd att solnedgångar aldrig blir så fina på bild som de är i verkligheten. Den var verkligen magisk! 
 
 
Leahs första båt-tur! Hon sussade så gott hela vägen fram till ön då hon gungades till sömn av vågorna. Vi hade köpt en flytväst till henne för er som kanske tycker det är konstigt att hon inte har någon. Men även om vi köpte den minsta som fanns så var den fortfarande för stor för henne så hon försvann i den. Det hade blivit farligt om hon hade hamnat i vattnet och haft på sig den. Därför var det ett självklarare val att Sebastian skulle sitta och hålla i henne under hela båtturen. 
 
 
Fina Saga och lilla Leah i sin sjömanspyjamas som säger hallå till världen! Vår lilla skatt ♥
 
 
Ni ser ju hur magiskt det är på Enskär! Var verkligen så härligt att ligga och sola i den gassande solen även fast både jag och Sebastian var dumma nog att inte använda solskydd... Vi var en aning röda och ömtåliga på kvällen och dagen efter ... Att vara på en ö ute på havet från morgon till kväll och få bevittna den fina solnedgången är något alldeless extra! 
 
 
Jag och min lilla solstråle! Haha så himla fotogenisk dotter man har alltså ... Det var verkligen så mysigt att våra ute på havs med denna lilla donnan och hon var så duktig som låg och vilade till ljudet av havets vågor hela dagen. Ser fram emot fler dagar som denna!