MINA DRÖMRESMÅL

| INSPIRATION, RESOR
Bilder från vår Frankrike-resa i Februari
 
Oj vad man kan längta efter att åka utomlands och bara få upptäcka världen. Speciellt nu när det börjar bli lite kyligare ute. Ett ställe som jag skulle vilja åka tillbaka till är Paris, Frankrike! Jag och Sebastian var där nu iår under alla hjärtans dag och vi hade en sådan mysig resa. Vi upptäcke väldigt mycket utav Paris och gick till fots överallt vilket jag tyckte om. Förutom att jag vill åka tillbaka till Paris så vill jag även upptäcka nya delar av världen, här nedanför kan ni läsa mer om några utav mina drömresmål! 
 
Irland: Precis som jag längtade efter att besöka London har jag länge velat besöka Irland. Jag vill självklart besöka Dublin men är även intresserad av att se Galway, Dinglehalvön, Waterford och Inis. Det är någonting med Irland och miljön som fångar mitt intresse. 
 
Skottland: Precis som Irland gillar jag Skottland för miljön och landskapen. Jag föreställer mig att åka i en gammal by, på en grusväg med stenmurar runt om och bakom murarna är det bara grönt och man ser får gå runt och beta. Oj vad drömmigt! Några ställen i Skottland jag skulle vilja besöka är Edinburgh, Loch Ness och Glasgow! 
 
USA: Vem har inte drömt om det amerikanska livet? Det finns många ställen och städer jag vill besöka i USA och hade nästan behövt både en långweekend i någon storstad så som New York, Los Angeles eller Washington DC. Men sedan skulle jag även vilja åka på en roadtrip genom USA, åka från delstat till delstat och upptäcka ställen längs vägen. Jag skulle så vilja åka igenom Road 66 och Highway 1. 
 
Spanien: Spanien är nog min nästa solresa tror jag! Har aldrig vart där men jag har hört mycket bra om Spanien. Jag skulle vilja besöka Madrid, Valencia, Barcelona, Toledo och Ibiza! Sedan finns det ju självklart flera ställen jag skulle vilja besöka i Spanien som är klassiska semesterorter, men den listan är lång! 
 
Italien: Okej detta resmålet blev intressant redan när jag var ung efter jag såg filmen Mitt Liv Som Popstjärna. Städer jag skulle vilja besöka är Venedig, Rom, Florens, Milano, Toscana, Amalfikusten och Capri. Ja här är listan lång och önskar jag får besöka några av dessa städer någon gång. 
 
Frankrike: Jag må ha besökt Paris men det är så mycket mer av Frankrike som jag vill se och upptäcka. Jag har alltid velat åka till södra Frankrike och nu när min bror bor i Frankrike så kommer det kanske bli några resor dit i framtiden! Ställen i Frankrike som jag har drömt om att se är Franska Rivieran, Camargue, Mont Saint-Michel (rena rama disney stället), Lavendelfälten i Valensole och Nice. Något som jag drömmer om är att besöka en vingård i Frankrike och den som står högst upp på listan är slottet Vignelaure i norra Provence. Men borde nog lära mig att gilla vin först, haha...
 Kom ihåg mig?