ÅRETS FÖRSTA DOPP

| LIVSSTIL
 
Hej vänner! Hopppas allt är bra med er, för hemma hos oss är det hur bra som helst! De senaste dagarna har vädret vart kanon och det har nästan känts som sommar. Jag och Leah har lekt utomhus hela dagarna och bara njutit. Självklart har vi hållt oss i skuggan då vi inte vill bli brända. Men jag har även hunnit få lite tid till att sola och oj vad skönt det är! Sist jag solade var sommaren 2018 innan jag blev gravid med Leah och sedan dess har jag nästan inte rört mig i solen! 
 
Leah har även fått inviga sina nya badkläder och oj vad söt hon är i dem! Jag fyllde upp en liten balja med ljummet vatten och sedan fick hon sitta i skugga och bada lite med sina små leksaker. Är så skönt att hon gillar att bada och plaska runt i vattnet. Det gör allt så mycket lättare! 
 
 
 
Hur söt får man vara?! Leah gillar inte att bära mössor eller hattar men när mamma fotar låter hon de iallafall sitta på mer än 2 sekunder haha. Sedan hur söt är inte hennes badtröja?! Det är ett uv-set från H&M och jag är så nöjd med köpet! Dock åkte den av efter 5 minuter då hon tyckte den var lite obekväm, så hon fick bada i badtrosor istället! Längtar så tills den riktig sommaren kommer och vi åker ut på sjön till klipporna och bara har det bra! 
 
 Kom ihåg mig?