BILDER FRÅN DE SENASTE DAGARNA

| LIVSSTIL
 
 
Denna dagen alltså! Det var så fint väder, jag och Leah lekte utomhus, hon hade på sig detta söta settet (gammalt från H&M), jag han fota lite bilder på henne och 2 stycken är även på väg hem för vi vill ha dem förstorade i vardagsrummet. Lovar att visa er dem när vi får hem dem, blev så nöjd! Oj vad glad man kan bli av bilder alltså, bara kolla på henne! Min lilla prinsessa ♥
 
 
Kameran är i högsta hugg och jag kan inte sluta fota Leah! Här badar hon på altanen i sina nya badkläder och söta hatt. Älskar att fota ögonblick som Leah upplever som man sedan kan kolla tillbaka på. Längtar tills hon blir äldre och kan bläddra i sitt fotoalbum från när hon var mindre och se vad hon gjorde och hur hon såg ut! 
 
 
Bilder från i Lördags när jag och Lisa hade en myskväll med att måla tavlor, lyssnade på musik & bara hade det bra medans Moa och Sebastian lagade mat. Det var verkligen så roligt att måla på canvastavlor och det känns som jag har hittat min nya hobby. Har redan målat 3 tavlor och behöver köpa mer färg och canvastavlor! 
 
 
I helgen så köpte jag hem ett litet lektält till Leah med Babblarna på och hon är helt besatt! Hon älskar att leka i tältet och att vi ska leka med henne. Man märker hur mycket hon har utvecklats när hon kan leka för sig själv men även visa när hon vill att vi ska vara med och leka. Vår lilla tjej börjar bli stor... Stanna tiden lite känner jag! 
 Kom ihåg mig?