FINA VÅR OCH SOMMARKLÄNNINGAR

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
Hej vänner! Hoppas ni har det bra. Vi har haft två fantastiska dagar med nästan 20 grader + och skinande sol. Det har verkligen vart så himla härligt väder och jag har invigt mina klänningar för i år. Tänkte därför tipsa om lite snygga klänningar man kan bära nu i vår och sommar när det är så fina dagar som dessa. Hoppas ni ser någon klänning som ni kanske gillar och lämna gärna en kommentar ifall ni gillar dessa typ av inlägg! 
 
 1 / 2 /  3
 
Först ut har vi 3 snygga midi/långklänningar som jag tycker är så himla magiska. Denna typen av klänningar tycker jag är så himla vackra på andra men är än lite förfeg att bära själv. Jag är så sugen på att beställa hem #3 då den verkar så himla skön samt så snygg! Går ju att matcha med både sneakers, sandaler och klackar! 
 
1 / 2 / 3 
 
Sedan har vi 3 stycken snygga klänningar ifrån Monki! Har nyligen fått en nykärlek för Monkis kläder och jag ser alltid något jag vill klicka hem när jag är inne på deras hemsida. Hur söt är inte den gula klänningen t.ex eller den lila?! Hade vart så fint emd ett par vita sneakers i sommar! 
 
1
 
Hur drömmig?! Detta är verkligen en drömklänning för mig och hade så gärna velat bära den! Det ända jag kan tänka mig är att den är väldigt varm så den kanske passar mer om man ska äta utomhus en varm sommarkväll. Älskar verkligen dessa typer av klänningar!  
 
beige / lila / svart
 
Sedan har vi min favorit nu till vår & sommaren som finns i 3 olika färger. Jag är mest förtjust i den beiga nu till våren och sommaren men skulle mer än gärna klä mig i den svarta mer mot hösten med en oversized kavaj och kneeboots. Det tror jag kan vara väldigt snyggt ihop! 
 Kom ihåg mig?