DE SENASTE UR MIN MOBIL

| LIVSSTIL
 
Hej vänner, hoppas allt är bra med er! Här hemma är det så varmt och skönt, det har vart runt 28 grader hela veckan och jag klagar inte! Hoppas även vädret är bra hemma hos er. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket förutom att lämna & hämta Leah från förskolan. Sedan har jag bara legat och latat mig ute på altanen i solen. Har skjutit upp nästan alla sysslor här hemma då jag inte har haft orken eller lusten till något. Men ibland är det faktiskt okej att göra så! 
 
Bilder från för några helger sedan då det var kalas för Sebastians mormor. Jag och Sebastians systrar redo för 70 års kalas! 
 
En somrig Leah med en god smoothie i handen. En härlig sommarkväll med massa spel.
 
Något roligt som hände i veckan var att våra vänner Lisa & Moa kom hit och överraskade mig. Sebben hade nämligen pratat ihop sig med dem med att överraska mig och jag blev så himla glad. Förstod inte riktigt först vilka som kom gåendes på vår trädgård men oj vilken underbar överraskning. Vi bor ju inte längre grannar så det känns så tomt och konstigt att inte se dem näst in till varje dag. Vi åt iallafall god mat, spelade massa kortspel, skrattade och var uppe länge. Vi fick även den roliga idéen att spela in en TikTok kl.23.00 och oj vad roligt det var. Om ni vill se resultatet hittar ni det HÄR
 
En söt liten tiger! Leah fick hem sin tigerdräkt från Libero för några veckor sedan och hon är ju bara för söt.
 
Björklinge badet har jag besökt några gånger nu och det är så mysigt där!
 Kom ihåg mig?