DEN SENASTE VECKAN

| LIVSSTIL
 
Hej vänner, hoppas allt är bra! Hemma hos oss rullar allt på som vanligt, precis som alltid. Leah har börjat förksolan och det har gått hur bra som helst, verkligen över förväntingarna! Vi har även haft besök utav min mor från Jönköping och hon bodde här i veckan och i fredags åkte vi ner till svärföräldrarna och stannade över helgen. Så min vecka har vart fullspäckad om man säger så...
 
 
Leha har som sagt börjat på förskolan och jag kan inte förstå det ännu. Vår lilla bebis är nu stor och hon är så himla himla duktig! Vi har valt att skola in henne under 2 veckor ifall det inte skulle gå bra men redan på 3 dagen fick hon vara helt själv, alltså utan mig på plats. Hon är så duktig och hon har så roligt, det ser man på henne! Allt har gått smidigt med hämtning, lämning, att sova på förskolan, äta och leka med de andra barnen. Så skönt att få in rutiner nu också! Så nu hoppas vi att det går lika bra denna veckan som kommer! 
 
 
Förövrigt så har inte så mycket hänt. All min tid, energi och tankar är på Leah just nu så har inte hunnit göra så mycket. Men eftersom Leah går på förkolan mellan 9-14 så har jag nu fått tid till att städa, tvätta och ha lite egentid under dagen vilket jag uppskattar väldigt mycket. Känner att jag behöver mer egentid för jag går snart in i väggen, tyvärr.. Men eftersom jag snart börjar jobba och då ska jobba 80-100% så känner jag att jag kanske får tid till att tänka på annat och kanske kan uppskatta tiden hemma lite mer än vad jag gör nu. 
 
 Kom ihåg mig?