EN SOLIG SÖNDAG

| LIVSSTIL
 
 
Hej vänner! Hoppas allt är bra med er och att vädret är fint hemma hos er. Hemma hos oss så skiner solen och det är så härligt utomhus. Leah har haft premiär i sin pool som hon fick i 1-årspresent. Hon älskade poolen och lekte med sina små leksaker så det var roligt att se att hon faktiskt kan få använding av den! 
 
Idag är det sista dagen som Leah är min lilla bebis känns det som. För imorgon börjar hon på förskolan!! Vad hände med tiden, vad hände med min lilla bebis, vart tog min mammaledighet vägen?!?! Det känns så overkligt, läskigt men ändå spännande och roligt. Att hon nu ska kunna få träffa nya vänner, komma in i nya rutiner och få mer socialt umgänge och få springa av sig känns så underbart.
 
Men om jag ska vara ärlig så har jag haft väldigt mycket ångest över detta. Jag tror det beror på att det känns som jag inte har hunnit med att njuta av tiden som mammaledig. Hon har växt så snabbt och det är nu allting går ännu snabbare... Så jag har lite skräckblandad förtjusning ångende förskolan men det blir nog bra, det försöker jag intala mig iallafall. 
 
 Mammas lilla bebis ♥
 Kom ihåg mig?