MIN KOMMANDE VECKA

| LIVSSTIL
 
En gammal goding på mig och Leah, hur liten var hon inte här?!?! 
 
MÅNDAG:
På måndag blir det en lång jobbdag mellan 12.00-23.00. Tanken var att jag egentligen skulle jobba till 20.00 men eftersom det är inventering på Måndag så ställde jag självklart upp. Jag älskar verkligen mitt jobb och älskar att spendera tid på jobbet och med kollegorna. 
 
TISDAG:
En ledig dag och jag kommer förmodligen ta och städa huset då det behövs! Leah är på förskolan som vanligt mellan 7.30-16.00 och det blir nog jag som får hämta henne. Jag älskar mitt jobb men jag saknar ju även att få spendera tid med Leah. 
 
ONSDAG:
På onsdag blir det en heldag på jobbet då jag kör öppning till stägning. Har verkligen inget emot att jobba hela dagar för jag trivs verkligen som fisken i vatten på jobbet. 
 
TORSDAG:
På torsdag så blir det först jobb från 9.45 till 16.00 och sedan åker jag in till stan och strosar lite. Kl. 18 så blir det en tripp till tandläkaren och det känns skönt att få ta och kolla upp mina tänder. Minns inte senast jag var hos tandläkaren och man får ju passa på nu medans det är gratis. 
 
FREDAG:
På fredag börjar jag kl.14.00 och kör till stägning. Jag blev så förvånad när jag fick se mitt schema då jag är anställd på 80% och ändå får sånnahär sköna dagar. Kommer verkligen ta och njuta av egentiden på morgonen efter jag har lämnat Leah på förskolan. 
 
LÖRDAG & SÖNDAG:
I helgen så är jag ledig och även om jag älskar att vara ledig och spendera tid med min familj så älskar jag verkligen mitt jobb så mycket att jag bara hade blivit glad om de hade behövt extra personal.. Detta är mitt första jobb som jag verkligen vill jobba på 24/7 då jag tycker det är så himla roligt. 
 
 
 


Anna    •     •  

Vart är det du jobbar? :)


Kom ihåg mig?