NYTT FRÅN THE ORDINARY

| AFFILIATE-LÄNKAR
 
 
Tre nya godingar från The Ordinary, dessa tre har jag nämnt tidigare här på bloggen. Jag har fått syn på dessa från TikTok då jag får upp väldigt mycket hudvårdsserier, vilket jag älskar! Så eftersom dessa är så prisvärda och omtalade så kände jag att jag också ville ta och testa dessa för att se hur de är mot min hud.
 
Jag har den senaste tiden haft rätt dålig hy, fått mycket akne och blivit väldigt röd och torr. Dessa sägs vara bra mot akne, torrhet och akneärr och det är exakt det jag lider av. Självklart betyder det inte att man är ful bara för man har akne för det har vi alla men jag känner mig finare och fräschare när mitt ansikte är rent. 
 
 
Hyaluronic Acid 2% + B5 - LÄNK
 
Detta är ett återfuktande serum som drar åt sig fukt från omgivningen och ger intensiv fukt under hela dagen/natten. Denna är toppen innan man använder dag/nattkräm. Denna är fri från alkohol, oljor & silikonfri. Denna älskar jag att använda på morgonen innan jag tar min dagkräm! 
 
 
Glycolic Acid 7% Toning Solution - LÄNK
 
Denna toner har jag sett och hört mycket om överallt på sociala medier. Den sägs på The Ordinarys egna hemsida vara fri från alkohol, silikon & oljor. Den är även vegansk och ej testad på djur och det är ett måste för mig! Denna toner'n går in på djupet, exfolierar huden och tar bort smutts från djupet. Denna sägs ge resultat väldigt fort och det tycker jag att den verkligen har gjort! Min hy känns fräschare och speciellt renare! 
 
 
Niacinamide 10% + Zinc 1% - LÄNK
 
Detta är serumet är nog min favorit då den motverkar blemmor, finnar och andra orenheter. Den går ner i djupet och tar verkligen bort smutsen. Precis som de andra produkterna är denna fri från alkohol, oljor & silikoner samt att den är vegansk och ej testad på djur! 
 
 Kom ihåg mig?